Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

Boys lav Sexy ladies?
Monday, January 9, 2012 | 2:51 AM | 0 comments





dump?

actually, I got a fren,

very sweet, cutey, pretty, just nice, malay gal, wearing a scarf,

n ape2 la yg ley wt a boy tertarik kt dye,

seriously guys!

huhu,,, (jgn perasan lak babe,huhu)

tapi kan nape still ade boy yg dump her?

ape yg laki nak sebenarnye?

perempuan rambut blonde,pakai ketat2, sore gedik2 n sexy mexy?

memang taste laki perempuan sexy2 ek?

Nak dijadikan kisah dari seseorang yg bergelar lelaki,

dye ney g la jejalan,

n suddenly dye nampk a grup of gal, (minah rempit kowt),

duk lepak2 tepi tangga shopping complex,

baju jgn cakap bai,

‘miskin’ gilerr,,

pakai baju taraf adek2 je,

“perghhhh,meleleh shiall,” kate beliau la,

ak hanye mampu mberi pandangan bengang (sebab dye usha kaum ak,malu kowt)

tapi katanye, lelaki hanye akan cakap ‘ pergh ‘ mase first tyme tengok je,

second tyme, mule la they olls bergosip n kutuk that gal,

see??

Boys Game.!

Sebabnye, bape percent sgt la yang akan amek that type of gal utk dijadikan isteri?

ak bet x sampai 10% pown,


OH BOYSSS,

u olls suke ke kalu ade laki2 len pandang hotspots aweks korang tu?

u olls suke ke kalu ade mate jantan pervert len tengok2?

bia la u olls je tengok sorang2 kan?

tapi xtaw la kalu u olls x kesah share kan?

sharing is caring kannn,,,

at the beginning, ak ingat taste laki memang perempuan2 yg sexy je,

tengok la skang, ramai je pakwe x hensem, tapi makwe nye hot n sexy,

yg ensem ape tah agi kan?

mase kapel, orang len kan, hot macam megan Fox

mase nak wt bini yg sopan2, jambu2 je, macam Aku (sebagai contoh)

so, ak conclude sdiri kn yg laki neyh just suke luaran gadis2 sexy tapi still pilih yg baik utk dibuat bini. nta la, ak bukannye laki pown. Tapi xsume laki zaman skang cmtu, pehlis dun hold a statement, boys are bullshit same.

Moral : untuk diri sendiri juge -->

p/s: Geram dgn certain laki yg fanatic giler artis sbb appearance, weyh, secantek2 they olls tu, ade ke they olls tu masak nasik, basuh baju korang?



tapak tangan bukan tapakaki,



Labels: ,



Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.