Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

::baik gemok cam aku::
Sunday, October 16, 2011 | 8:46 AM | 0 comments


copy bulat2 sejibik from incik nazirulhazwan,,,,

entry yg sgt2 menarik,,,

sokong2,

tapi incik adew mnyatakan stu statement yg cik kukumalu xbrape setuju sgt

" Perempuan memang cepat lupa diri ye kalau dah cantik? Contoh macam gambar di bawah :)h kurus mulalah lupa diri ye? Pakaian kalau boleh semuanya nak bagi nampak bentuk badan yang dah slim tuh. =.="

xsemua mcm tuh taw,,




tapi kbanyakan mcm tuh la kan,,,

alasannye mmg typikal,,

mcm yg incik nazirul cakap,,



"dulu aku gemuk, aku tak boleh pakai baju ni, masa ni lah aku nak tunjuk yang aku ni ada potongan badan yang menarik,haha.. confirm ramai yang pandang terbeliak biji mata"

ATAU

"sexy mexy sket,,, kasi tayang. tayang! hahaha!!"


::ayat mcm nak mntak penampor je::



tapi setuju jugak statement neyh,,

"*tapi ada jugak yang berisi tak sedar diri =.="


apekah ini??
gambaran yang lebeyh jelas!
pergh!mak cik,,,baik kau gemuk jew!





Haaa. nampak tak? nampak ke tidak??




Nangka. Nangka. Nangka. Nangka. Siapa nak peluk, bolehlah.. nangka ditayang memang untuk ditatap.. perghh!!



Berpakaian niat biar kerana Allah, cantik pun kerana Allah.. jangan bila kau dah kurus, kau tayang semua kat orang.. salah tuh makcik pakcik,nenek,...

Jagalah penampilan kita, kalau dulu(masa gemuk) kita pakai pakaian yang longgar apa salahnya bila dah cantik sikit kita tetapkan penampilan macam tuh kan? :)

p/s : penggunaan kata-kata diatas memang straight to the point and tak bertapis...senang citew kan!


Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.