Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

Love letter to my Future husband
Thursday, January 5, 2012 | 3:06 PM | 0 comments





Lame sungguh x mnulis,

tetibe, ari neyh ade mood nk menulis,


blogwalking utk mcari isu2 semase yg perlu rase nye disharekn but nothing.

just nk bagi love letter la, hahaha

LOVE LETTER TO MY FUTURE HUSBAND.

gedik ke ak nk wt entry psl ney?

x sebab nye, i'm matured enough nk tentukn mase depan, tentang kehendak,

jodoh tak datang bergolek, ade korang jerit kuat2 kt tgh jalan,

'' oh, jodoh, my soulmate, ke mari dikau sekarang terpacak depan ak,,''

xde kan?

yang datang terpacak ialah polis.

halau korang blahhh,,



haha
okey la, sile bace slow slow ape yg kami nak dari seorang lelaki bernama suami.





Dear my lovely n my only FUTURE husband, (InsyaAllah),

First of all, i nak mntk mahap bebanyak,


sebab i suke2 je nk tulis surat ney,
bukn niat nk malukn u,

i taw la seorang isteri xpatut bukak aib sang suami, tapi kn u,

kite kan xkawen lagi,
so, ape sala nye lav letter i ney kn?

betul x? betul x?

sebenar nye bnyk gileee bende yg i xpuas ati dgn kaum u neyh,

sile bukak mate luas2, terang kn ati,

FIRST, kaum u neyh mmg mcm YELLOW PAGES ek? sume supplier num phone awek2 dari cun ke x cun, u olss ade. WTH? U olls x rase ke betape x gentlemennye u oll mntk number someone from someone else. hahaha.. so funny la u guyss..huh!

Then, SECOND, kenape ek? bile laki tuh nk mgurat girls n girls tu xlayan u olls, u olss kate dyowg sombong n jual mahal? n bile girls tu melayan, u olls kate murahan plak, senang je,, ape kes????? Hah!SIle jawab, sile jawab wahai sayangku,

MY dear Love,


U tulun la advise sket kawan2 u tu, g taw dyorg yg kalu nk tackle tu, bersungguh sket. Ni x, separuh jalan je. Camane la Kaum lelaki kt Malaysia ney di cop sebagai x romantik,,, try la jd romantik, jgn jd cheesy n annoying. Kalu u olls ikhlas, maybe ade chance agi n Kami, THE GIRLS yang comel2 n cantek2 ney, bukannye cerewet sgt, kalu muke u olls x macam abang Aaron Aziz (wwwoooooo,, i loke), its okey. as long as u olls, pndai amek ati kami. kITORG BLEYH ACCEPT LUARAN, xmacam u olls, nmpk je perempuan dahi licin, mule la jadi berbulu2. sepak kang! eishh.. Just being sweet Horny,, opss HONEY:).


Da dapat ngurat tu, xpaya la amek concept ' Touch n Go ' ....Kalu u olls syg kt prmpuan tu, try la jage diri kami neyh, jumpe parents kami, ajak kawen. Hahahaha,,, sure we olls tabik spring kt kberaniaan u olls tu,, x caye? Kite bet!hahaha

Sayangku My future Husband,

I nak mintak sumting from u ney. Tulun la jage sket mate u. Jangan pandang tempat2 x sepatutnye, I admit yg kaum u tu mmg pantang ket nmpk 'rezeki depan mate'. Bile tego u kate, rezeki. tapi u, tu kalu u pandang sekali. ney x, u mmg pandang sekali tapi lame la u... i jijiks taw. Dan menyampah. Kalu i pandang laki len, mesti u pown x bagi kn? I taw mustahil u x kesah langsung. APA KES? u pandang bley, i pandang xbley, u ney mmg xbleyh blah la!

n i perasan, laki kalu nk cari girl wt isteri mesti nk alim2, tudung labuh, sopan tapi u tu. Elok sgt ke? Baik u betulkn sikap u sebab nye, u kan akan jadi imam i nanti, u akan bacekn doa utk i amin kn, tapi kan u. u reti bace doa ape? doa tido? i taw kite akan tido same nanti tapi kan better u blaja lebeyh byk doa lagi demi mase depan kite, sayang.

My ONLY n The only you,

POLIGAMI tu halal, n i tak halang same sekali kalu u nk kawen lebih dri stu tapi kan u. ayat tu bley logik sket x? konon2 sayangkn i n nak bagi i payung emas n ketua segala bidadari di syurga nanti. pehhh lisss la u. Padahal bukannye i x kenal u tuh. Kami girls neyh mmg nmpk comel but smart la! dengan mentaati u slps kawen n u redha dgn i bley jd one of the reason la. Eish u neyh!smart sket nk bg alasan tuh:)

n sayang, kalu u nk approaches girls, peh liss la,, peh liss la be creative. u pelik kn knape kami giler cite korea? sebabnye, they olls tu bukn je ensem, hot malah romantik n sweet gitu. I bagi examples yew, u bleyh tgok mcm Kim Hee Chul, Kim Hyun Joong dan Lee Min Ho.Btw, hubby, seb baik la, girls Malaysia x gile aki ensem, kalu x mmg x kawen la u olls,, da la xensem, xromantik plak tuh..

Ok la darling, i rase enough la i membebel kat u. u pown bukannye suke sgt I membebel kate u. Saket telinge u kate. tapi kan sayang, last je i nak ckp. Part paling fragile dlm bdn prmpuan ialah HATI. so, peh lis la tae care of it like eggs,,,, HANDLE WITH CARE. ONCE BROKEN, CONSIDERED SOLD, oppss,, CONSIDER FOREVER AFTER!

remember tu sayang!
Sebelum jumpe I , ur future wife neyh, remember what i said!

LOVE U.





inspired by Mr.Khairul's belog..

Labels:



Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.