Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

Sang Kucing Jantan yang Hebat
Monday, December 19, 2011 | 8:24 AM | 0 comments

‘’Nyah kau dari sini!’’. Tegar skali lelaki itu. Apa salahnye diberikan secubit daging ikan kepada

makhluk itu? Apatah lagi dengan tulang2 ikan yang sudah pasti lelaki itu x makan. Wahai hati,

kejamnye dikau.


‘’Meow,,meow,,meow,,’’. Sedar bhawa rengekannye tidak mdapat belasan, si kucing hitam yang

diberi nama Aisyraff Daniel mule beransur-ansur melangkah, meninggalkan ruang kedai mamak

yang tidak se’gah’ mane.

Inilah nasibnye, Si kucing Hitam.

* * * *

Okeyh la. Ape yang ak nk citew kali neyh? Mengenai kucing la….da di atas,ak wt trailer psal

kuceng ,,,

Kalau wanita-wanita lain ( cewah ) memiliki naluri keibuan, berlainan pulak dgn ak. Aku adew r

gak naluri keibuan tuh tapi bukan kpd kanak2 tp kepada binatang-binatang comey seperti

kucing, guinea pig, serangga, rabbit dan binatang bulu2 yang lain. Tapi ak anti betul dgn binatang

panjang2, banyak kaki sperti sepsis ulat gong**k (nak tulis name beliau pown cm scary jew ),

encik U_ _ R, puan CacIng. Lipan pown ak leyh time jugak even geli2 tp berani la jugak nk dekat

berbanding dgn 3 ekor binatang di atas. Boleh pengsan menahan kegelian.


Aiisshhhh….


Sebenarnye nak citew pasal kucing la,,,(tengok lari topic lagi =.=’’)


ari ni, ak nak citew pasal penis kucing. Opss, ini bukan porn education…..hahaha,,,ini adlah untuk

pengetahuan am kite sebagai pencinta haiwan


BETULKAH PENIS KUCING BERDURI?

diulangi sekali lagi

BETULKAH PENIS KUCING BERDURI?

* * * *

Amboi, amboi,,,,sanggup tunggu yew?

okeyh la. Bace tajuk di atas? Jika silent reader or blogwalker sekalian mengatakan Ya, jawapan

anda tepat sekali. Sama ada anda perasan atau tidak, setiap kali pasangan kucing2 ini bermesra-

mesraan dengan pasangan mereka, pasti si girlfriendnye neyh buat bising gilew. Memang

menganggu ketenteraman awam sungguh. Hahaha,,, Pernah terjadi suatu ketika, tengah2

malam, ak da la penat, kepala otak saket plak tuh, perut starving, nak g rembat makanan bawah

tudung saji ak gak yg bedal abis tyme makan malam td, nk masak megi, Malas kate

xpayah,,,pastu adew la sepasangan kekasih kucing neyh duk memekak kat tepi bilik ak. Oleh

kerana bengang yang tahap cipan, ak menyumpah2 kucing tersebut (jangan tiru adegan ini !).

Hilang terus respect ak kat mereka. FINE! dyorang binatang xdew akal tapi ak bengang kowt.

Nak tambah zuriat pown, xpayah r tepi bilek ak.



---------->Melalut lagi~~


Kenape kucing betina tu bising? op kos la sebab penis pasangannye berduri n telah

menyebabkan si betina tuh saket. Menurut kajian drpd para saintis, mereka percaya , fungsi

duri2 pada penis kucing ini adalah untuk merangsang pengeluaran telur oleh sang betina untuk

disenyawakan oleh sperma dari kucing jantan. . Ini adalah kerana kitaran pengeluaran telur

kucing adalah mengikut rangsangan oleh duri2 tersebut. Selepas itu, apabila penis dikeluarkan

daripada vagina, duri2 tersebut akan menyebabkan kesakitan kepada kucing betina lalu

merangsang otak kucing betina untuk merembes hormon spesifik bertujuan untuk melepaskan

ovum . So kat sini sperma tadi dapatlah bertemu dengan telur/ovum yang dilepaskan tadi.


Dan korang perasan x?? Lepas proses mengawan tu, kucing betina akan tergedik2 bergolek2 ke

kiri dan ke kanan sambil membersihkan tubuh badan mereka. Refleksi tindakan ini adalah untuk

memudahkan serm tadi masuk ke dalam uterus. Refleksi ini dipanggil after reaction. Kira mcm

kucing2 neyh goncang badan dyowg la,,bagi senang telur dan sperm yg telah disenyawakan itu

bergerak.


neyh antara adegan dalam national geographic.:)

BARBED CAT PENIS



p/s : ini memang bukan web site porn tapi akan menjadi porn kepada kucing2 yang melihat dan

membace.;)



TaPakTangan bukan TapaKaki,




Labels: , , ,



Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.