Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

I count on You Siti Anis Bt Harun,(dye budak Kuala Krai,Kelantan)
Wednesday, December 28, 2011 | 7:14 PM | 0 comments


When I was 18, I got 2 offers to further my study. SPM was done and I’m matured enough (heehaw, sometimes) to determine my own future. Either I have to go on with diploma at Uitm Kuala Pilah or just stay as school system at Kolej Matrikulasi Kuala Pilah. Both Kuala Pilah! What a bored.

Okeyh la. I choose KMNS. Why? Sebab adew ko Anis. (Tetibe cakap melayu),,, Buat apew nk speaking2 bagai? Sedangkan kite orang melayu. Betul la, mantan PM kite kate, Melayu mudah lupe, siap bersajak ag,,, (tapi kite kene adew secondary language n secondary langs ak ialah german,,huhu)

Kembali ke isu tadi. Kawan baik ku. SITI ANIS da berkias2 da, ckp bilew ko nk wt citew pasal ak?

Anis laling, ari tuh, bru jew ak wt entry pasal sahabat,, hehe,, its okeyh. Ko kat besfren ak

Banyak sgt memori kite same2 tp sebelum memori tu hilang slow2, baik ak transfer. T kang kalu Central Nervous System ak ter’hang’, name ko pown ak terlupe kang.

Igt x lagi, tyme kuliah, bile lecturer bagi break sebab otak da tepu, kite usha sorang2 mamat mane stu yg leyh djadikan inspirasi. Kite suke2 je kan,, kite nak adew inspirasi nk dtg kelas. hahaha,, tapi xdew, sebab sume x berinspirasi pown. Ko xya la tnye lecture yg mane sbb sume lecture kite cmtu,,,hahaha

Oleh sebab, xdew sorang pown yg boleh dibuat suami, opsss,, inspirasi, kite pown rajen la beriadah. hahaha,,, petang2 kite jalan2 amek angin, buang manew2 lemak yg patut, mate kite juge melilau kat padang bola sepak, bola tampar, Kafe D, siap adew yg sajew tampar bola tu kasi kuar gelanggang ( sbb dyowg men dlm court yg adew net) sebb nk ngorat ko,,, ko kan seripah amani,,,haha,,


same x? same x?


Ko igt ko sorang jew cm artis? Ak pown cm artis kowt,,,,





tapi kan,, jalan punyew jalan,,,xjumpe pown inspirasi. Actually, anis, xsalah kan kite adew someone yg boleh mberi kite inspirasi. Orang mungkin boleh salah faham kt kitew. tapi kite still manusia. Even Nabi Adam jugak sunyi keseorangan kt syurga even terlalu banyak nikmat syurga di sana. Sedangkan Nabi Adam perlukan Hawa, kite apatah lagi. (baru pas bace Kisah2 Nabi,hehehe). Tap kite xla smpai nk cari adam kite. kite just nk cuci mate pas penat belajar kan,,, Pas kite riadah tu, kite singgah koop beli eskem (tambah balek lemak yg terbakar td). sebabnye, tyme tu, duet elaun matrik, ak pegang sdiri,,, hehe,, enjoy sakan kowt.

Ko jugak yg aja ak stdy gune study grup. Actually, ak xsuke sgt stdy reramai neyh sbb nye, t borak2 jew kan, tapi ko ckp, “Naza,kitew bincang yg x paham jew. kalu stdy sorang lame taw nk stdy, kat bilik ngantuk. kalu ko xcaye cube try,” (lebeyh kurang kowt cmtu ayat ko, ak mane igt ko ckp pew)

Then, ak try la waktu cuti sabtu ahad tu, betul weyh, ak tidow smpai tengahari,,bangun2 terus lunch,, hahahaha,,, petang tu stdy tp cm xmasuk2 jew, then ak decide nk ikut stdy grup tyme stdy weekJ. tyme stdy week mmg la stdy, sebabnye, ak kene follo jadual, kene bgun pagi2 kan, balek sembahyang pown kt bilek dira: 0,

….dan ko jew la yg kenal sapew sunil shetty ak,

sampai skang, ko like ak n sunil shetty kan,, hehehe. Thanks.

P/S: ak xbyk citew pasal ko sbbnyew, ko bace x kisah samihah n wardah tu, kebanyakan attitude korang same sbb tu ak leyh ngam dgn ko n dyowg. Cume kite neyh mate keranjang sket, dyowg x sgt,,,One more thing, kite da jarang jumpe, naseb baek ko da wat pesbok, leyh r still keep in touch, ko mcm taw2 jew kedekut kedit,,hihihi

Moral: Pendek tapi Padat mcm ko,,,hahaha



Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.