Beautiful Me;
blog gadis-gadis yang awesome Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!


Nur Nazatul Nasyrah

Create Your Badge

Follow Us

auRa uSop wilCa;)
Tuesday, April 5, 2011 | 4:56 PM | 0 comments
"kite bakor je lah"

"sape setuju kite bako umah kak limah, sila angkat tangan mcm saye"

“Nampak Beno menipunya~”

“Kite Bako, Kite bako!!!”

“Lot ni kita ratakan, buat tanam cili,”

“Kita tunggu sini, Kita tunggu sini,..kita bekap,”

“Bukan whelcha,Wheelchair, itulah pentingnya english education,”

“Bukan kusyen, keychain,”



ampa pernah dengar dialog ini?huhu,,,

kaili neyh,ceq bukan nak promote cite kak limah, tapi ceq nk citew sal pelakon cite tuh, usop,,,
hah!cecitew,,,cecite....

usop!ko mmg terrrbbaaaaiikkkk r,,,,,english communication ko mmg terbaek wokk!
Haaaa. Usop Wilca ! Ampa kenai dak? Kalau kenai angkat tangan macam usop nie haaaaaaa..

Usop Wilca 201x300 Video Usop Wilca Hantu Kak Limah ABPBH 2010

Angkat tangan macam saye!!!!! Hehehe… Alang-alang ceq nak kongsi dengan ampa Video Usop Wilca Hantu Kak Limah ABPBH 2010. Ceq nak ucapkan tahniah pada Shaheizy Sam merangkol Juara Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010.. Jom Layan Video Usop Wilca....


pastu!sebenar nye,,ampa kenai dak siape usop neyh sebeno nye?


Alah ni dia…

Usop

haa, dah kenal kan?kalau sesiapa yang cuba menantikan siapakah pelakon yang memainkan watak usop ini di akhir cerita hantu kak limah mungkin hanya akan bertemu dengan nama Shy 8.Sebenarnya, si usop ini adalah penyanyi sebenarnya.Pernah dengar lagu terasing di bumi sendiri?haaa Usoplah yang menyanyikan lagu ini, alah lagu tema masa kempen nak basmi dadah dulu. Rasanya mesti pernah dengar kot.Alah lagu…

Aku sertakan sekali dengan liriknya sekali untuk kemudahan anda semua.Mana tahu boleh bagi penginsafan kepada mat -- mat drug dekat luar sana.

Subuh menyinsing fajar menjelma
Hatiku runsing entah mengapa
Mentari senja berwarna jingga
Tapi hatiku gundah gulana

(korus)
Detik-detik silam mewarna hidupku
Atas kesilapan menurutkan nafsu
Aku terasing di bumi sendiri
Matamu menjeling

Sisa hidupku semakin hampir
Hanya padamu doa ku nanti
Padamu Tuhan aku berdoa
Engkau maafkan segala dosa

Detik-detik silam mewarna hidupku
Atas kesilapan menurutkan nafsu
Aku terasing di bumi sendiri
Matamu menjeling seolah mencaci

P.S maskulin giler suara Usop teringat pulak scene “jaga sikit api tu, nanti terkena baju pulak,” Laugh



Old things | New things

This template by AfikahShuhaimi. Basecode by OhhAeen. Header and edited by Alia Eyra.